AYA Sport + Tise = <3

Gjenbruk er viktig fordi det reduserer avfall, bevarer ressurser og sparer energi. Reduserer CO2-utslipp og bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Vi i AYA Sport har nå opprettet en bruker på appen Tise, hvor vi legger ut varer som er på salg – i tillegg til varer som er brukt/reparert. Da vi ønsker å bidra til en mer bærekraftig fremtid for alle. Vi forteller i teksten om varen er helt ny eller om den er brukt. Dette er ett enkelt tiltak som vi føler at alle kan bidra med. Følg oss via lenken under!

Ved å gjenbruke ting, for eksempel ved å reparere gamle varer i stedet for å kjøpe nye, kan vi redusere behovet for produksjon av nye varer, noe som sparer energi og reduserer utslipp. Dette bidrar også til å bevare naturressurser og sikre at de vil være tilgjengelige for fremtidige generasjoner.

Gjenbruk er en viktig del av å skape en mer bærekraftig fremtid og kan hjelpe oss med å oppnå en mer økologisk balansert verden.

Om TISE:

TISE er en app som gir brukerne muligheten til å handle mer bærekraftig ved å få tilgang til et stort utvalg av brukte varer. Appen gir brukerne en enkel måte å finne de tingene de trenger uten å måtte kjøpe nye, og samtidig bidra til å redusere avfall og bevare ressurser.

Men det som gjør TISE ekstra kult, er at appen også har en sterk fokus på samfunnsansvar og bidrar til å støtte lokale organisasjoner og veldedige formål. Gjennom å kjøpe og selge varer på TISE, kan brukerne være med på å støtte en mer bærekraftig fremtid for både seg selv og deres lokalsamfunn.

Så ikke bare bidrar TISE til å gjøre en forskjell for miljøet, men det gir også brukerne muligheten til å støtte en god sak mens de gjør det. Dette gjør TISE til en unik og kul app for de som ønsker å leve mer bærekraftig og gjøre en forskjell

Cookies settings
AYA SPORT AS cookies-innstillinger
×