Vi elsker MARIUS®️ og tar det med oss i naturen!

Mønsteret er oppkalt etter den norske marine soldaten Marius Eriksen. Mønsteret består av et kombinasjon av rett strikk og vrang strikk, og gir en tykk, varm og teksturert stoff som er egnet for å lage ullklær, spesielt gensere. Det anses som en del av Norges kulturarv.

Vi er så heldige at vi har inne masse flotte varer med dette mønsteret på som du kan ta med deg på hytta, i marka eller bruke hjemme!

Det er mange gode grunner til å tilbringe tid i naturen.

  1. Stress reduksjon: Å være ute i naturen kan hjelpe deg å føle deg roligere og mer avslappet, og redusere stress og angst.
  2. Helsefordeler: Det er bevist at å tilbringe tid i naturen har en positiv innvirkning på helsen vår, inkludert å øke fysisk aktivitet og å forbedre mental helse.
  3. Økt kreativitet og produktivitet: Å være ute i naturen kan bidra til å øke kreativiteten og forbedre evnen til å fokusere og løse problemer.
  4. Forbindelse med jorden: Naturen gir oss muligheten til å koble oss til jorden og føle en forbindelse med vår omverden, noe som kan føre til en økt opplevelse av takknemlighet og velvære.
  5. Møte med dyreliv: Å tilbringe tid i naturen gir oss muligheten til å møte og oppleve mange forskjellige typer dyr og planter, noe som kan være både lærerikt og underholdende.

Cookies settings
AYA SPORT AS cookies-innstillinger
×