Bedriftsavtaler

AYA Sport er stolt av å tilby skreddersydde bedriftsavtaler for å møte behovene til virksomheter av alle størrelser. Vi forstår at en aktiv og sunn arbeidsstyrke er en lykkelig og produktiv arbeidsstyrke. Derfor er det vårt mål å hjelpe bedrifter å fremme en sunn livsstil og trivsel blant sine ansatte.

Med våre bedriftsavtaler får virksomheter tilgang til en rekke fordeler, inkludert rabatterte priser, eksklusiv tilgang til spesielle arrangementer og mye mer. Vi kan tilpasse avtalene våre for å passe dine behov, uansett om du er en liten bedrift eller et stort selskap.

Vi samarbeider tett med våre bedriftskunder for å forstå deres unike behov og tilby skreddersydde løsninger som passer perfekt for dem. Vi vil veilede deg gjennom hele prosessen. Enten det gjelder ett stort innkjøp, gaver eller treningsrom på arbeidsplassen. 

Vi vet at hvert selskap er unikt, og derfor har vi en rekke forskjellige alternativer å velge mellom. I tillegg til at vi kan bestille direkte fra ett mangfold av leverandører for å tilpasse oss deres bedrift.

Vi er lidenskapelige opptatt av å hjelpe virksomheter å fremme sunne livsstiler og trivsel blant sine ansatte. Hvis du er interessert i å lære mer om våre bedriftsavtaler, er du velkommen til å kontakte oss!

post@ayasport.no eller på telefon 929 74 013.