Velkommen til AYA Sport!

AYA Sport er en sportsbutikk som tilbyr alt du trenger for å nyte sport og fritid på en aktiv og morsom måte. Som en av de største nettbutikkene i Norge på sport og fritid, er det et sted hvor du kan finne alt fra løpesko til turutstyr, og alt i mellom.
 
Med en enkel og brukervennlig nettside, er det enkelt å finne akkurat det du leter etter, og med raske leveranser og god kundeservice, kan du være trygg på at du får det du trenger i god tid. Enten du er en ivrig idrettsutøver eller en fritidsentusiast, er AYA Sport definitivt verdt å sjekke ut!
 
Vi er også en lokal sportsbutikk i Lørenskog. Butikken har et stort utvalg av sportsutstyr og tilbehør, og har alltid kundeservice i fokus. Med ett vennlig personale og personlig touch, er vi et flott sted å besøke for alle sportsentusiaster i området. Enten du trenger utstyr for fotball, skøyter, løping, eller noe annet, vil du finne det du trenger hos oss. Vi kan bestille inn det du trenger om vi ikke har det i butikken også!
 

Vi gleder oss masse til å møte alle som velger å ta turen innom til oss – enten det er på nett eller i fysisk butikk. Vi elsker tilbakemeldinger og utvikler oss best på den måten! Hos oss sitter latteren løst og vi er løsningsorienterte om det skulle være noe du mangler!

Vi sees!

Team AYA Sport

AYA Sport er en butikk som ligger på Triaden i Lørenskog i 3 etasje. 
Vi har som mål å være en fullsortimentsbutikk med fokus på god service!

Butikken vår:
Gamleveien 88
1461 Lørenskog

Telefon: +47 929 74 013

E-post: post@ayasport.no

Org.nr: 925 585 769 mva foretaksregisteret

Kontakt oss

  Nyttige lenker

  Våre åpningstider

  Mandag - fredag
  kl. 10:00 - 21:00

  Lørdag
  kl. 10:00 - 19:00