Velkommen til AYA Sport!

Aya har egentlig alltid ligget og ventet på oss, drømmen har ligget hos eier Kim-Andre i mange år. Han har lang fartstid i sportsbransjen, men har alltid gått med en liten grunder spire i magen. Han har en stå-på vilje som ikke ligner noe annet du har sett, han er en menneskekjenner og vet akkurat hva som skal til for å få i gang en butikk!

Det måtte både konkurs (Gresvig) og covid-19 til før drømmen skulle bli virkelighet, og da var vi mange som stod i kø for å delta i drømmen og utviklingen av AYA Sport.

AYA Sport skal være en lokalbutikk, en butikk for menneskene som er i Lørenskog – en butikk hvor du kan få det du trenger og litt til! Vårt desidert største ønske er at vi skal kunne bidra mest mulig til lokalsamfunnet, være Lørenskogs nr 1 innenfor sport og kundeservice.

Vi jobber hver dag med vårt vareutvalg, vi tilpasser oss etter lange og gode kundedialoger. Vi bestiller og bygger om butikken etter beste sort. Vi gleder oss hver dag til nye dialoger og tilbakemeldinger!

Teamet som er satt sammen her er lokale flotte ungdommer fra Lørenskog og en super herlig butikksjef fra Nord-Norge, alle har kjennskap til miljøet, folkene og aktivitetene som skjer i området, vi er en ny og sammensatt gjeng! Med erfaringer fra sportsbransjen, fritidsaktiviteter, trening og friluftsliv. Vi gleder oss masse til å utvikle oss i takt med lokalsamfunnet!

Kona til Kim-Andre må være det største supermennesket av en kvinne som finnes, da hun kjører på med hverdagen, jobb, barn og i tillegg støtter mannen hele veien inn i det nye prosjektet. Hun er i tillegg en racer på sosiale medier, og lager mye av vårt gode content! Vi er også evig glad at hun lar oss få ha denne eieren her i butikken sammen med oss, men hver mandag er han en aktiv deltager på barneturninga.

Vi gleder oss masse til å møte alle som velger å ta turen innom til oss – enten det er på nett eller i fysisk butikk. Vi elsker tilbakemeldinger og utvikler oss best på den måten! Hos oss sitter latteren løst og vi er løsningsorienterte om det skulle være noe du mangler!

Vi sees!

Team AYA Sport

AYA Sport er en butikk som ligger på Triaden i Lørenskog i 3 etasje. 
Vi har som mål å være en fullsortimentsbutikk med fokus på god service!

Butikken vår:
Gamleveien 88
1461 Lørenskog

Telefon: +47 929 74 013

E-post: post@ayasport.no

Org.nr: 925 585 769 mva foretaksregisteret

Kontakt oss

  Nyttige lenker

  Våre åpningstider

  Mandag - fredag
  kl. 10:00 - 21:00

  Lørdag
  kl. 10:00 - 19:00