Asics løpesko og joggesko for både kvinner og menn

I dag er merkenavnet Asics godt kjent blant løpere verden rundt. Det er ingen tilfeldighet at Asics har klart å opparbeide sitt enorme kjennskap og posisjon i markedet. Historien er lang, men deres sko har alltid vært kjent for å kombinere teknologi, komfort og støtte for å hjelpe løpere med å nå sitt fulle potensial.

Enten du er en erfaren maratonløper eller i startfasen med å utforske løping som en livsstil, har vårt utvalg av Asics joggesko alt du trenger for å ta dine løpeopplevelser til nye høyder. 

I vårt sortiment finner du ulike løpesko-modeller som passer til ulike løpebehov, enten det er for terrengløping, maratonløp eller daglige joggeturer.

Én løpesko – mange fordeler

Asics sine løpesko er kjent for sin lette vekt, men en vesentlig årsak bak Asics sin suksess er deres fokus på støtdempende teknologier. I flere generasjoner har deres GEL-demping har tatt løping til nye høyder. Da Asics lager løpesko som består av pustende materialer og stabiliserende konstruksjon som gir støtte til foten, har man sørget for å dekke de viktigste behovene for optimal løpeopplevelse.

Selv om Asics er en svært teknisk løpesko, har de klart å bevare stil og design – perfekt for deg som ønsker å se bra ut under trening! 

Nettbutikk med mer enn bare joggesko

Løpeentusiaster kommer langt på vei med rett sko, men det er ofte mer utstyr som trengs for komfort og prestasjon. Vi tilbyr alt fra bekledning til praktisk utstyr.

Nettbutikk, men også en lokal sportsbutikk

Du finner vårt rikelige utvalg av Asics joggesko i vår nettbutikk, men også i vår fysiske butikk i Lørenskog. Her kommer du i kontakt med fagkyndige medarbeidere som kan veilede deg til rett joggesko fra Asics, og som passer for nettopp dine formål.

Vår fagkunnskap og service har medført mange faste og lojale kunder over hele Norge, men også i områdene i Lørenskog, Lillestrøm, Oslo øst, Rælingen og Fetsund.

AYA Sport holder til på Triaden (3. etg) i Lørenskog – Vi har som mål å være en fullsortimentsbutikk med fokus på service! 

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge den rette løpeskoen fra Asics da utvalget er enormt. Dersom du gir oss et par stikkord om hva du ønsker å oppnå eller hvor du ønsker å løpe, kan vi veilede deg til rett joggesko på 1-2-3! 

Cookies settings
AYA SPORT AS cookies-innstillinger
×