Treningsklær – Nettbutikk med rikelig utvalg fra kjente merkenavn

Rett type treningsklær sørger for høy komfort og hjelper deg til å yte bedre. Vi samarbeider kun med anerkjente merkevarer med tilsvarende filosofi som oss selv. Hos oss i AYA Sport finner du alt fra tekniske treningsbukser og tights til pustende treningsgensere og sports-BHer.

I vårt produktsortiment finner du kjente merkenavn som Adidas, Nike, Puma, Swix, Craft, Dæhlie, Hummel, Under Armour og mange andre anerkjente produsenter av treningsklær. 

Treningsklær for både sommer og vinter

Vi tilbyr treningsklær som passer til alle årstider og aktiviteter. Vårt sortiment inkluderer varme vinterjakker, lette sommertopp, og alt imellom. Du kan også velge blant ulike stiler, farger og størrelser for å finne treningsklær som passer til din personlige smak og kroppsform.

Miljøvennlig og bærekraftig treningsklær

Vi er ekstremt opptatt av miljøet. Derfor tilbyr vi kun treningsklær laget av resirkulerte materialer, beregnet for å vise hensyn til omgivelsene våre.

Treningsklær i nettbutikk og fysisk butikk

Vårt produktutvalg innen treningsklær er tilgjengelig i vår nettbutikk, men du kan også besøke vår fysiske butikk på Triaden (3.etg) i Lørenskog dersom du ønsker å se nærmere på plaggene før du eventuelt gjør et kjøp. Samtidig kan du benytte deg av vår fagkunnskap slik at du velger det optimale tøyet for nettopp deg! 

Vår fagkunnskap og service har sørget for mange trofaste kunder i lokalområdene (Lørenskog, Lillestrøm, Oslo øst, Rælingen og Fetsund).

Ønsker du å bestille noe vi ikke har på nett, er det bare å spørre oss. Vi kan bestille fra et mangfold av leverandører. Vi tilbyr fri frakt på alle kjøp over kr. 799,- og med 4-10 virkedager leveringstid. I tillegg tilbyr vi 30 dagers åpent kjøp – du skal være trygg på varene du kjøper av oss! 

Ønsker du mer informasjon om vårt utvalg av treningsklær? 

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt helt uforpliktende – Vi setter pris på å dele våre erfaringer med engasjerte entusiaster! 

Dette innlegget ble lagt inn i Trening. Bokmerk link.
Cookies settings
AYA SPORT AS cookies-innstillinger
×