Ullundertøy for både dame og herre

Kari Traa  Silja Ls, ullundertøy, dame

Mange utendørsentusiaster vil si seg enig i at ullundertøy er et undervurdert plagg for optimal turopplevelse, både om sommeren og vinteren. Ullundertøy er ikke bare praktisk, det kan også være stilig.

Hos oss i AYA Sport finner du et rikelig utvalg av ullundertøy i mange forskjellige farger og stiler. I vår butikk og nettbutikk finner du garantert ullundertøy som passer til din personlige smak, enten du er ute i naturen eller ønsker å holde deg varm og komfortabel i hverdagen. 

Vi har vi satt sammen et bredt utvalg av ullundertøy av høy kvalitet, som vil holde deg varm og komfortabel i selv de tøffeste værforholdene.

Hvilke egenskaper differensierer ullundertøy fra vanlig undertøy?

Ull er en naturlig isolator som holder kroppsvarmen inne, og kulden ute. Ullundertøy gir derfor et ekstra lag med varme, og er ideelt for alle former for vinteraktiviteter. Samtidig har ull evnen til å absorbere fuktighet fra huden din, slik at du forblir tørr selv når du svetter. Dette er til stor hjelp for kroppen til å regulere kroppstemperaturen, og forhindrer overoppheting. Sist, men ikke minst, består ull av antimikrobielle egenskaper som motvirker dårlig lukt. Dette betyr at ullundertøyet ditt vil holde seg friskt lenger, selv etter flere dager med bruk.

En butikk og nettbutikk med mer enn bare ullundertøy

Ullundertøy er for oss et grunnleggende element for optimal hygge når man er ute på tur. I tillegg er det viktig å ha rett utstyr for nettopp din tur. Hos oss finner du absolutt alt du trenger av klær, sko, overnattingsutstyr, samt mange geniale og praktiske hjelpemidler for deg som skal på tur.

En lokal butikk med passion og høy fagkunnskap

Til daglig får vi mange besøk i vår butikk på Triaden (3 etg) i Lørenskog av entusiaster som søker råd. Hos oss har  alltid kundeservice vært viktig. Du skal kunne forvente det lille ekstra hos oss i AYA Sport! 

Vår entusiasme og fagkunnskap har sørget for en naturlig posisjon som lokal-ekspert for mennesker i Lørenskog, Lillestrøm, Oslo øst og Rælingen og Fetsund. Besøk vår butikk dersom du ønsker optimal turopplevelse!

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende vårt produktutvalg innen ullundertøy og hva som vil passe best for neste tur! 

Dette innlegget ble lagt inn i Tekstil. Bokmerk link.
Cookies settings
AYA SPORT AS cookies-innstillinger
×