Turutstyr – kvalitet gir mer komfort

Det er kanskje ikke rart at utvalget av turutstyr er enormt her til lands. Vi nordmenn er over gjennomsnittet glad i turer i villmark og natur. For å kunne nyte alle opplevelsene i norsk natur er man avhengig av rett turutstyr.

For oss i AYA Sport handler utendørsaktiviteter om nytelse og opplevelse. Godt turutstyr bidrar til å gjøre opplevelsen mer komfortabel og minneverdig. Hos oss finner du alt du behøver, både for ekspedisjoner og dagsturer.

Til tider kan klimaforholdene i Norge være ganske så tøffe. Vi forstår derfor viktigheten av kvalitet når det kommer til turutstyr. Vi tilbyr kun produkter fra anerkjente merker som er kjent for sin pålitelighet og holdbarhet – ment for norske forhold, uansett årstid.

Klær og sko for alle type turer

Det er ingen hemmelighet at Norge byr på et varierende og skiftende klima. Sol ved daggry betyr ikke nødvendigvis sol til lunsj for oss som liker turer i skog og fjell. Ofte kan det være vanskelig å spå været, derfor er vår filosofi å tilby alt du behøver av klær og fottøy, uansett værforhold og årstid. 

Ingen tur uten en god ryggsekk

Ofte har valget av ryggsekk stor påvirkning på det etterlatte inntrykket av en tur. Ryggsekken skal sitte godt underveis av hele turen. Dersom den ikke sitter godt, forsvinner også mye av komforten. Velg derfor en ryggsekk som er beregnet for nettopp dine behov, og som er ment for nettopp din rygg.

Stort utvalg av telt for deg som planlegger overnatting

For deg som har planer om tur over flere dager, er valget av telt svært viktig. Du ønsker nødig å måtte våkne tidlig av fukt i soveposen og annet viktig turutstyr. Hos oss finner du telt, liggeunderlag og sovepose fra anerkjente produsenter. Vår kvalitet sørger for en god natts søvn.

Nettbutikk, men også en lokal sportsbutikk

Ved siden av vår nettbutikk er vi også en godt likt lokal sportsbutikk på Triaden (3.etg) i Lørenskog. I vår butikk finner du også et rikelig utvalg av sportsutstyr og tilbehør, og har alltid kundeservice i fokus. Du kommer i kontakt med produktspesialister som kan veilede deg til rett turutstyr. 

Vi har mange faste og lojale kunder over hele Norge, men også i områdene i Lørenskog, Lillestrøm, Oslo øst, Rælingen og Fetsund.

Ønsker du mer informasjon vedrørende vårt turutstyr? 

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i AYA Sport!

Gi oss gjerne beskjed om det er produkter du savner – Vi kan bestille inn det du trenger om vi ikke har det i butikken!

Cookies settings
AYA SPORT AS cookies-innstillinger
×