Patagonia – miljøbevisst kvalitet for utendørsentusiaster

Patagonia regnes som en pioner innen utendørsbekledning og utstyr. Helt siden deres oppstart i 1973 har Patagonia vært i forkant av markedet, og er i dag anerkjent verden rundt for deres holdbarhet, funksjonalitet og stil.

Hos oss i AYA Sport finner du et rikelig utvalg av moderne og stilige produkter fra Patagonia! I vår nettbutikk finner du alt fra jakker, gensere, skjorter, t-skjorter, shorts og caps. Se vårt utvalg nå – og la deg friste!

Fokus på miljøet og bærekraftighet

Patagonia betraktes som bransjeleder når det kommer til fokus på miljø og bærekraft. Bedriften forplikter seg til å produsere produkter på en måte som minimerer påvirkningen på miljøet. Dette inkluderer bruk av resirkulerte materialer, økologisk bomull og strenge retningslinjer for produksjon og forsyningskjeder.

Patagonia oppfordrer målgruppen til å reparere klærne sine fremfor å oppmuntre til forbruk og bruk-og-kast-mentalitet. I praksis tilbyr de til og med en «Worn Wear» -tjeneste der du kan kjøpe brukte Patagonia-klær eller selge dine egne brukte plagg. Dette bidrar til å redusere avfallet og forlenge levetiden til produktene.

Donasjon for beskyttelse av naturen

Ved siden av sin miljøvennlige filosofi, donerer Patagonia en betydelig del av sine inntekter for å beskytte naturområder verden rundt. 

Bli med på laget og tenk mer på miljøet og omgivelsene du beveger deg i. Utforsk vårt utvalg av Patagonia-produkter i dag og bli en del av den globale bevegelsen for bærekraftig og eventyrlig utendørs livsstil.

Patagonia-produkter i nettbutikk og fysisk butikk

Du finner du vårt utvalg av Patagonias produkter i vår nettbutikk, men du kan også se de i vår fysiske butikk på Triaden (3.etg) i Lørenskog, her kan du også komme i kontakt med våre kyndige medarbeidere som kan veilede deg til de rette produktene for nettopp deg!

Vår entusiasme og fagkunnskap har medført mange lokale kunder i vårt nærområde (Lørenskog, Lillestrøm, Oslo øst og Rælingen og Fetsund).

Vi ønsker deg velkommen til å bli bedre kjent med de fantastiske og stilfulle produktene fra Patagonia!

Cookies settings
AYA SPORT AS cookies-innstillinger
×